dilluns, 31 d’agost del 2009

1 Setembre - Nova Ocupació: La Feina de Buscar Feina



En un dels "brainstormings" estivals amb mi mateixa ;-) vaig decidir que donada la situació d'atur a la que em veia abocada a primers de setembre havia de buscar estratègies per a mantenir una actitud proactiva en la recerca de feina.
Eines motivadores més enllà del fet en sí d'enviar un CV, com si fos una llavor amb possibilitats de germinar...podia compartir el procés, enriquir-me de l'intercanvi d'experiències i opinions i alhora donar visibilitat a la meva nova situació, ja que a vegades el "boca-orella" és el millor networking.

I ja va estar! Havia de fer un blog de l'experiència, de les situacions, de les il.lusions/decepcions que em trobi en aquest nou camí. Dels aliats, de moment compto amb vosaltres que em llegiu (i amb qui m'és imprescidible el feedback per a que sigui tot més enriquidor!) i amb les tecnologies Web 2.0.

Així doncs "Sortejant les ones" continuarà siguent el meu reducte personal en aquest ciberespai, i el meu llogaret professional el trobareu a:

http://lafeinadebuscarfeina.wordpress.com

Us hi espero!


2 comentaris:

GEMMA ha dit...

Ei Cris!! Molt bona iniciativa, amb empenta, perfecte! Et sóc aliada, i tant. Et llegeixo, allí on estiguis. Petonàs i endavant.

Cris ha dit...

GEMMA: Sembla ser que la iniciativa ha semblat molt bé a la majoria de gent que ho ha sabut. A veure si resulta!
Gràcies pel teu suport!

Muack!

Related Posts with Thumbnails