diumenge, 22 de novembre del 2009

Moments

A mesura que em faig gran crec que he près més consciència que la vida és un cúmul de moments...a vegades bons, a vegades dolents. Però tots sense excepció alliçonadors.
Sovint els moments són tant efímers, i estem tan capficats en tonteries que els deixem passar sense més, sense adonar-nos que potser allò valia la pena ser viscut intensament.
Vivim el transcórrer de moments sense gaudir de les coses senzilles, sense el plaer de compartir-ho amb la gent que realment val la pena, amb la gent que estimem i que ens estimen.
Val la pena adonar-nos-en perquè de sobte, potser un dia ens mirarem al mirall i serem grans...

Per això, per a prendre'n consciència, perquè no se'ns escolin els instants, els moments, com l'aigua d'entre els dits, us deixo un vídeo...Què millor que l'impacte de la imatge per mostrar-nos que això és un sospir...!!!




4 comentaris:

Raül ha dit...

Coi noia!
M'has fet reflexionar hi tot. Sempre he cregut en allò de la filo del col·le que no hi ha plaer sense dolor. Cada mal instant ens fa gaudir més els bons. Això és clar, però cal saber valorar cada instant de quotidianeïtat que ens dóna felcitat.
Gràcies per fer-me pensar ;)

Cris ha dit...

Ei Raül!

Que bé de "veure't" per aquí!
Home és una mica de "filosofia" de pa sucat amb oli...Vull dir que Nietzche, Kant i companyia són més durs de pair.
Això no deixa de ser una reflexió per als que passen per la vida de puntetes, cosa que tu i la resta de Koales no feu, només cal veure les vostres 'gestes' per saber que expremeu la vida fins a la darrera gota!
I és genial perquè des de fora això és perceb!

Gràcies per passar-te per aquest petit reducte 'meu' del ciberespai que tot ho apropa!

GEMMA ha dit...

Quants moments caben en 4 minuts i 16 segons!!

Maca reflexió, gràcies per compartir-la.

Petons Cris i molts preciosos moments per a tu.

Cris ha dit...

GEMMA: Quina manera més plausible de veure "quanta vida" hi ha en poca estona, oi? I el més fort és que a vegades no en som prou conscients!

Gràcies a tu per passar-te per aquí.
Tinc ganes de veure't! Ja s'apropa la trobada blogerística! ;-)

Petonets!

Related Posts with Thumbnails