diumenge, 13 d’abril del 2008

El potencial de Google

Que internet ha canviat les nostres vides no és cap novetat. Us recordeu de com buscaveu la informació que necessitaveu abans de la facilitat d'estar conectats a la xarxa?
I encara més, recordeu on ho buscaveu abans d'emprar Google? Jo no...!!!

Google és molt més que "EL" buscador, ofereix tot un compendi de serveis (eines) interelacionats que tenen una potència impressionant: Google Maps, Google Earth, Blogger, Picassa, tantes i tantes eines desenvolupades i/o adquirides que formen part d'aquest gegant d'internet que sense adonar-nos-en Google s'ha infiltrat en les nostres vides quotidianes, i les emprem amb la major de les naturalitats, com si sempre haguessin existit.
Reconeixo que Google, ha contribuït decisivament al grau de "frikisme" que se m'adjudica i que certament estic assolint...(!)
Però Google és molt més que les aplicacions esmentades, hi ha tot un seguit d'aplicacions més "professionals" que proporcionen dades estadístiques, augmenten el poder de la publicitat i ofereixen informacions importants per a empressaris, web developers, publicistes. Estic parlant de AdWords, AdSense o de Google Analytics entre altres.

L'altre dia, vaig llegir un article que mostrava com Google "cuida" als seus treballadors. Unes instal.lacions que propicien no només el treball i la creativitat dels "cervellets pensants" que hi treballen, sino que a més els permet distreure's, fer esport etc. Tot un estil de vida, que moltes empreses podrien prendre com a exemple si volen augmentar la productivitat i el benestar físic i psíquic del seu potencial humà, sense el qual no serien el què són.

Related Posts with Thumbnails