dimarts, 17 de juny del 2008

Download Day - Firefox 3.0

Avui és el Download Day, des de les 00:00 hores internautes d'arreu del món poden descarregar-se la nova versió 3.0 del navegador Mozilla Firefox.
Cal tenir en compte però les diferències horàries, avui a les 19:00 h GTM+2 (hora peninsular) començarà el Download Day.
Podeu consultar les equivalències horàries per zones prement aquí.

La fundació Mozilla assegura que la nova versió del navegador incorpora importants millores com ara la velocitat i el rendiment.

Des del 2004, la comunitat Firefox ha crescut fins assolir els 175 milions d'usuaris. A més, Firefox està disponible en més de 45 idiomes i s'utilitza en més de 230 països.
Per aquesta tercera versió del navegador la fundació Mozilla s'ha proposat un nou repte: Aconseguir el Record Guiness fent que Firefox 3 sigui el software més descarregat de la història en 24 hores.
Per a descarregar-vos la versió adequada al vostre sistema operatiu i idioma podeu consultar el web: http://www.spreadfirefox.com/es-ES/worldrecord

De manera que ja sabeu, si voleu contribuïr a aquest récord o senzillament disposar de la nova versió del navegador i comprovar in situ les novetats que incorpora el teniu a un sol click.

Related Posts with Thumbnails